Donatieshop

De hieronder getoonde materialen worden vakkundig vervaardigd door onze eigen vrijwilligers. De volledige opbrengst komt ten goede aan de asieldieren van La Nucía! 

Anti ontsnappingstuigen

Tuigen voor schrikachtige, nieuw geadopteerde of angstige honden.

Door de extra band kunnen ze zich niet uit het tuig los wrikken.
Reguliere hondentuigen zijn niet ontsnappingsproof. Maar met zo'n tuig kunt u zorgeloos met uw hond wandelen. Omdat een hond geen sleutelbeen heeft kan hij zijn twee schouders heel dicht bij elkaar trekken en zich altijd achterwaarts uit een regulier tuig werken.
Dat kan gebeuren tijdens een panieksituatie (een harde knal of wat dan ook) of wanneer hij ergens achteraan wil. Geloof me het gebeurt binnen luttele seconden. Om te voorkomen dat je dit overkomt en je hond vermist raakt zijn er tuigen met extra tailleband.

Deze extra tailleband moet zo afgesteld worden dat hij niet over de bredere borstkas kan en de hond zijn tuig dus niet uit kan trekken. 

Met name ideaal wanneer je de hond meeneemt op voor hem onbekend terrein en waar zich onverwachte situaties kunnen voordoen. Denk bijvoorbeeld aan je aankomende vakantie. Je moet er niet aan denken dat je je hond kwijt raakt in het buitenland. Veel honden raken permanent vermist of worden dood teruggevonden.
Een extra veiligheid. Omdat je hond je lief is.
De tuigen zijn voorzien van twee (gelaste) ringen, zodat u de hond eventueel dubbel kunt aanlijnen. De sluitingen,band en garen dat gebruikt is, is van uitstekende kwaliteit. Ook naaien wij met een extra kleine steek, om meer stevigheid te krijgen. We hebben verschillende modellen en kleuren.

Model Albir

Dit is een veelgebruikt model. Echter in onze variant is de tailleband af te koppel. Dit is bedacht door een van onze vrijwilligers.

Ideaal tuig voor honden die net naar Nederland komen en met tailleband te gebruiken in de beginperiode. Of op momenten dat u nét wat extra zekerheid wilt.

35,= euro, gratis verzending

Tailleband

De door Sphoek bedachte tailleband, deze band is aan IEDER regulier tuig te koppelen en in luttele seconden tovert u uw bestaande tuig om naar een veiligheidstuig.

U kunt de band door de ring lussen en vastklikken.

12,50  gratis verzending

Model Bru

Bij dit model blijft de tailleband door de kruislingse banden beter op de plek zitten en zal minder snel gaan draaien. Dit model is ook heel eenvoudig en snel om te doen, omdat er maar twee sluitingen zijn.45,= euro, gratis verzending

Model Bella

Dit model heeft twee functies, het is een anti trektuig en ook een veiligheids--, of anti escape tuig. Het is super licht en heeft voor aan de borst een ring waaraan u uw hond kunt aanlijnen. Het principe is dat  wanneer de hond trekt, dat hij zichzelf naar de kant trekt waar u loopt. 

28,= euro, gratis verzending

Model Bella zonder taille

Idem als model Bella, alleen zonder tailleband.

18,50 euro, gratis verzending

Model Mosje   

Model Mosje en Model Bru lijken veel op elkaar, ook hier de gekruiste banden om de tailleband zo goed mogelijk op zijn plaats te houden.

Er loopt een band horizontaal voor de borst en het tuig heeft twee sluitingen. 

38,= euro, gratis verzending   

Dit zijn (behalve zwart) de te bestellen kleuren.

Maak een Gratis Website met JouwWeb