Vrijwilliger worden in Spanje

Vanuit Nederland een periode in Spanje komen helpen

Regelmatig ontvangen we e-mailtjes vanuit Nederland van mensen die graag één of twee weken komen helpen als vrijwilliger(s) in het asiel. Of stagiaires die gedurende een bepaalde periode stage willen lopen in het asiel. Voor meer informatie

 

 

Wil je met de asielhonden wandelen

Dat kan tijdens de openingstijden van het asiel. Bij voorkeur in de ochtend. In de middag zijn er vaak minder mensen voor het schoonmaken en het te woord staan van de bezoekers.

Kom gerust kennis maken met de andere vrijwilligers in het asiel.

 

 

 

Gastgezin worden in Nederland

Regelmatig zoeken wij mensen in Nederland die de honden op de luchthavens in Nederland willen verwelkomen en overdragen aan hun nieuwe baas.

Ook gezinnen die een hond in hun gezin in Nederland willen opnemen zijn welkom. Het is belangrijk dat je wel realiseert dat je dan na een tijdje weer afscheid moet nemen. Daar staat tegenover dat je dan wel weer een nieuwe hond een kans op een mooi leven kunt geven. Zeker voor pups is het heel belangrijk dat ze goed gesocialiseerd worden . Je geeft ze iets mee voor de rest van hun leven. Kijk hier voor de voorwaarden. Meer informatie hierover ingrid@sphoek.com

 

Gastvrouwen gevraagd
Voor informatie stuur een e-mailtje naar : engelien@sphoek.com

Vaak denken mensen dat de pups toch wel geadopteerd worden. Niets is minder waar. Telkens krijgen we weer nieuwe pups en de mensen kiezen in de regel voor een zo jong mogelijke pup, waardoor de ouderen blijven zitten. Om te voorkomen dat ze oud worden in het asiel laten we deze pups vaak naar NL in een gastgezin gaan.

Wil je meer weten; stuur ons een e-mailtje.

 

Denk je op een andere manier iets te kunnen betekenen, dan horen we dat graag! Stuur je voorstel naar info@sphoek.com. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.